ساسان زائری اظهار داشت: هماکنون چندین برند شیر خشک و همچنین شیر خشکهای رژیمی و متابولیک برای مصرف نوزادان در داروخانههای استان بوشهر موجود است که توزیع آن برای کودکان زیر ۲ سال ماهانه ۱۰ سهمیه یارانهای و ۱۰ سهمیه آزاد را شامل میشود.
وی گفت: والدین میتوانند برای تهیه شیر خشک رژیمی با در دست داشتن نسخه به داروخانه مراجعه کنند و شیر خشک مورد نیاز را تهیه نمایند، ولی برای دریافت شیر خشکهای متابولیک نیاز به ثبتنام در سامانه حامی است. شیر خشکهای رژیمی مانند رگولار بهصورت سهمیه ماهانه به نوزاد تعلق میگیرد اما شیر خشکهای متابولیک شامل سهمیه ارز دولتی میشوند و سهم پرداختی بیمار بسیار ناچیز است.
زائری افزود: داروخانههای سطح استان شیر خشک رژیمی را بهصورت عام توزیع میکنند اما برای دریافت شیر خشکهای متابولیک نیاز به ثبتنام در سامانه حامی است، همچنین والدین میتوانند برای دریافت برخی از شیر خشکهای متابولیک به داروخانه دولتی ۲۲ بهمن شهر بوشهر مراجعه کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر شیر خشکهای رژیمی و غذاهای ویژه فقط توسط متخصصان اطفال، آلرژی، گوارش و غدد میتواند برای بیماران تجویز شود.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: خوشبختانه در حال حاضر انواع شیر خشک در سطح استان در حال توزیع است و بهمرور کمبودهای برخی از اقلام از جمله ببلاک و آپتامیل برطرف میشود.
به گفته زائری شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه فروش و توزیع شیر خشک، میتوانند
مراتب را از طریق شماره ۱۹۰ و یا حضوری به معاونت غذا و دارو اطلاع دهند.
نظر شما